Redescopera Delta Dunarii! Petrece un concediu in Mahmudia

Ai cateva zile libere la dispozitie si vrei sa te relaxezi? De munte te-ai saturat iar pentru locatiile estivale este prea frig? Atunci iti propun o destinatie extrem de frumoasa care te va ajuta sa te relaxezi, sa te odihnesti si sa-ti “reincarci” bateriile. Delta Dunarii este una dintre cele mai frumoase zone din Romania si cu ajutorul fondurilor europene aceasta s-a facut cunoscuta si peste hotare. O localitate din zona, foarte apreciata si destinata in special celor care prefer vacantele in natura, pescuitul si linistea, este Mahmudia.

Comuna Mahmudia se afla situata in partea vestica a judetului Tulcea si cuprinde localitatile Baltenii de Jos, Balteni de Sus si Bestepe. Cei care aleg sa-si petreaca vacantele in Mahmudia isi pot petrece timpul pescuind , se pot plimba cu vaporasele prin Delta si se pot bucura de linistea care domneste in zona. Posibilitatile de cazare nu sunt foarte diversificate aici existand doar cateva pensiuni si vile particulare ce ofera un nivel de confort mediu oaspetilor. Tarifele de cazare Mahmudia variaza in functie de perioada anului in care alegeti sa veniti in vacanta dar si de clasificarea unitatilor de cazare.

De ceva timp, Delta Dunarii a inceput sa fie vizitata de tot mai multi turisti strainii acestia fiind extrem de interesati de aceasta zona. Frumusetea localitatilor si stilul de viata al oamenilor ce traiesc aici i-a incantat pe multi dintre vizitatori. Printre cele mai vizitate locatii din Delta Dunarii se afla bineinteles si comuna Mahmudia mai ales ca in apropierea acesteia se afla si vestigiile Cetatii Salsovia , cetate ce dateaza din timpul imperiului romano-bizantin.

Redescopera si tu tinuturile dobrogene si alege sa-ti petreci urmatoarea vacanta in localitatea Mahmudia. Ofertele de cazare din zona nu lipsesc de pe site-urile de specialitate de pe internet. In functie de preferintele fiecaruia, puteti alege unitatea turistica potrivita pentru fiecare dintre dumneavoastra.