Pardoseli industriale cum si ce sa alegi

Varietatea optiunilor de pardoseli industriale poate coplesi pe oricine. Domeniul este atat de vast (materiale, texturi si design) iar optiunea ta finala trebuie sa fie cea mai potrivita! In acest articol veti gasi informatii despre tipuri diferite de caracteristici, stiluri si aplicatii, si relatia lor cu elementele de decor si arhitectura, precum si sfaturi.

Alegerea pardoselii potrivite

Pentru a sti ce tip de pardoseala industriala este potrivit pentru nevoile companiei tale, trebuie sa te intrebi de ce si unde intentionezi sa o instalezi? Inainte de a lua in considerare aspectul estetic al acesteia, (armonie vizuala sau gust personal) este essential sa ii definesti utilitatea si sa raspunzi catorva intrebari specifice: care este stilul de pardoseala care iti trebuie? Cat de des este curatat? Ce speranta de durabilitate are? Care este nivelul de expunere la umezeazeala, apa sau lumina soarelui?

Stabileste-ti prioritatile

Nu toate tipurile de spatii sunt adaptate acelorasi cerinte, unele fiind adaptate mai bine decat altele. Pentru a face o alegere adecvata, trebuie sa te hotarasti de ce ai nevoie si sa iti stabilesti prioritatile. Inainte de a lua o decizie din punct de vedere decorativ, pardoselile industriale trebuie sa fie adaptate utilizarii lor si a mediului din care vor face parte. De exemplu, nu vei dori pardoseli industriale pentru podeaua farmaciei tale, vei dori probabil o gresie care este usor de curatat si mai rezistenta.

Cateodata, alegerea pardoselii poate parea o decizie prea grea si va trebui sa te multumesti cu podeaua pe care o aia in present. De fapt de fiecare data cand vei alege o restaurare a intregii podele, vei fii dat peste cap putin. Noi iti spunem ca MERITA! Pentru ca aspectul de ansamblu al firmei va fi schimbat! Dedesubt gasesti o descriere pe scurt a diferitelor tipuri de paroseli industriale, caracteristicile si performantele fiecareia si aplicatiile acestora. Astfel pei putea sa o alegi pe cea mai potrivita.

Mochete sau covoare – poti alege mochetarea intregului spatiu, sau doar a unor module, dintr-o varietate de tipuri de fibre si de texturi care pot binedispune pe oricine. Unele idei de decor mai sofisticate pot fi realizate cu usurinta, dar va trebui sa suporti consecintele cand vine vorba de curatenie si mentenanta.

Ceramica si portelan: acestea pot fi folosite ca pardoseli, totusi sunt destul de alunecoase si adesea pot cauza accidente, de aceea, poate vrei sa optezi pentru un tip de pardoseala pe care nu aluneci.

Epoxidice: ideile si sfaturile pentru a obtine pardoseli din gresie si materiale epoxidice pentru hidroizolatii sunt nenumarate. Vei adora faptul ca sunt complet impermeabile.

Sursa foto : https://www.hormigonimpresobilbao.es

Materiale rasinoase: exista o mare varietate de modele si de design-uri, se poate chiar picta pe ele.